Fairmount

Fairmount 1.0.6

Kopieer dvd's naar je harde schijf

VOOR

  • Makkelijk in het gebruik
  • Werkt met VLC Media Player

TEGEN

  • Doet het niet altijd

Niet bijzonder
5

Het gratis Fairmount decodeert dvd's zodat je ze op je computer opslaat. Eenmaal op je harde schijf brand je dan makkelijk kopieën. Dit is handig als je meerdere versies van je video's wilt.

Om dvd's te kopiëren open je Fairmount, stop je de dvd in de daarvoor bestemde gleuf en het programma gaat direct aan de slag. Om met Fairmount te werken dien je wel VLC Media Player geïnstalleerd te hebben, een zeer fijne videospeler. Naast Fairmount krijg je in dit pakket ook DVD-remaster, een programma waar je dvd's mee aanpast. Dit geeft je de mogelijkheid om de kwaliteit van de video's te verbeteren.

Dit klinkt allemaal leuk en aardig, maar de praktijk is helaas anders. Fairmount liet onze computer meerdere malen vastlopen. Onder het motto: "De aanhouder wint", bleven we het proberen met telkens hetzelfde teleurstellende resultaat. Ook DVD-remaster zorgde voor problemen daar het geen beveiligde dvd's bewerkt, wat een flinke beperking is. Handbrake en SimplyBurns zijn programma's die deze problemen niet vertonen.

Fairmount is een programma om je dvd's te rippen en op je harde schijf op te slaan. Echter, de functionaliteit van deze applicatie laat wel te wensen over.

Meeste downloads Utilities & Tools voor mac

Meer
Fairmount

Download

Fairmount 1.0.6

Beoordelingen about Fairmount